VijestiBabina Greda među 16 odabranih za projekt Pametne ruralne zajednice

Objavljeni su rezultati natječaja “Pametne ruralne zajednice” (#SmartRural21) na kojem je sudjelovalo 734 kandidata iz 25 država članica EU. Među 16 odabranih je i Općina Babina Greda što je veliki uspjeh za nas! Tijekom idućih mjeseci odabrani kandidati će uz pomoć stručnjaka te putem međusobnih studijskih posjeta razviti “Strategiju pametnog sela” i započeti s implementacijom odabranih aktivnosti. S obzirom na izuzetno veliki interes i vrlo kvalitetne prijave, za sve ostale kandidate koji su sudjelovali u...

Objavljeni su rezultati natječaja “Pametne ruralne zajednice” (#SmartRural21) na kojem je sudjelovalo 734 kandidata iz 25 država članica EU. Među 16 odabranih je i Općina Babina Greda što je veliki uspjeh za nas!

Tijekom idućih mjeseci odabrani kandidati će uz pomoć stručnjaka te putem međusobnih studijskih posjeta razviti “Strategiju pametnog sela” i započeti s implementacijom odabranih aktivnosti.

S obzirom na izuzetno veliki interes i vrlo kvalitetne prijave, za sve ostale kandidate koji su sudjelovali u Natječaju otvorena je mogućnost da se pridruže projektu u sklopu aktivnosti “Come Along”, o čemu su svi prijavljeni dobili detaljne informacije putem e-mail adrese korištene u prijavi.

Projekt “Pametne ruralne zajednice” (Smart Rural) podupire Europska komisija. Više o projektu: https://www.smartrural21.eu/.

Slavonija i Srijem
Turistička zajednica Vinkovci
Turistička zajednica Grada Županje
Turistička zajednica Grada Iloka
Turistička zajednica Općine Nijemci
Turistička zajednica Grada Vukovara
Turistička zajednica Općine Babina Greda
Skip to content