PosjetiKako putovati

Automobil je dobra opcija za obiteljski izlet, komforno kretanje našim područjem (80-ak km2), ili ako Babinu Gredu želite uklopiti u veće proputovanje. Ako vam je draži „divlji u sedlu“ stil, motocikl je također odlično rješenje (u mjestu postoji mala bajkerska zajednica). Oni mirniji mogu i autobusom. Za Babinu Gredu zna se reći da je pomalo na svoju ruku. No to što smo posebni, ne znači da smo sami u svemiru. Ako biste automobil ili vlak...

Automobil je dobra opcija za obiteljski izlet, komforno kretanje našim područjem (80-ak km2), ili ako Babinu Gredu želite uklopiti u veće proputovanje. Ako vam je draži „divlji u sedlu“ stil, motocikl je također odlično rješenje (u mjestu postoji mala bajkerska zajednica). Oni mirniji mogu i autobusom.

Za Babinu Gredu zna se reći da je pomalo na svoju ruku. No to što smo posebni, ne znači da smo sami u svemiru. Ako biste automobil ili vlak voljeli kombinirati s biciklom, obratite nam se! Imamo nekoliko zanimljivih ruta kroz koje ćete upoznati ne samo naše, nego i zanimljiva okolna sela – Sikirevce, Kruševicu i Slavonski Šamac, Štitar i Gundince, Retkovce i Prkovce. Stvarne ljude. Izvornu destinaciju. Ovisno o želji, combo izlete možete planirati kao jednodnevne ili dvodnevne, s noćenjem u pansionima, domaćinstvima, ili u prirodi, kraj logorske vatre. U slučaju boravka od tri ili više dana, otkrit ćemo vam i obližnje gradske bisere – Županju, Vinkovce ili Đakovo.

Slavonija i Srijem
Turistička zajednica Vinkovci
Turistička zajednica Grada Županje
Turistička zajednica Grada Iloka
Turistička zajednica Općine Nijemci
Turistička zajednica Grada Vukovara
Turistička zajednica Općine Babina Greda
Skip to content